SİİRT / BAYKAN - Atabağı İlkokulu

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yılı okulumuzda törenle kutlandı.Bu toprakları bize vatan kılan tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın 103. Yıl dönümü okulumuzda kutlandı. İstiklal Marşı'mızı güzel okuma yarışması ile başarı gösteren öğrencilerimize başarı belgeleri ve hediyeleri verildi.

Mrt

Okulumuzda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle, okulumuzun kıymetli öğretmenleri ile yapılan kahvaltının ardından kadın öğretmenlerimize hediyeleri verildi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. Öğrencilerimize AFAD'dan temin edilen deprem çantası ve bilgi broşürleri ile bilgi verildi.

Ock

2023-2024 eğitim ve öğretim yılının bir dönemi geride kaldı. Karne dağıtımı gerçekleşti.

Ara

Okul müdürümüz Abdurrahman Gündüz okuma saatine katılarak tüm sınıflara okuma setleri hediye etti. Müdürümüze dağıtılan okuma setleri için teşekkür ederiz.

Ara

Öğrencilerimiz geleneksel kitap fuarında kitaplarla buluştular.

Ara

Tüm sınıflarımızda yerli malı haftası kutlandı. Öğrenciler yerli malı kullanımı ile ilgili bilgilendirildi.Yerli malı kullanımının önemi üzerinde duruldu.

Ara

Okulumuzda gerçekleşen 24 Kasım öğretmenler günü programında başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve şehit olan öğretmenlerimiz anıldı.Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.Okulumuzun kıymetli öğretmenleri başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Ara

Okulumuzda Atatürk'ü Anma programı gerçekleşti. Anma programında emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzun göz bebekleri 4. sınıf öğrencilerimizin mezuniyet törenlerini boool eğlence ile kutladık Öğrencilerimize eğitim hayatlarının kalanında başarılar diliyor, emek veren öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Atabağı Beldesi'nde coşkuyla kutlandı. Atabağı Belediye Başkanı Sayın Tayyar Lale'ye, Baykan Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Abdurrahman Gündüz'e, Astsubay Buğra Aksoy'a, Atabağı muhtarı Kenan Baştuğ'a programa katılımlarından dolayı teşekkür ederiz. Programda emeği geçen tüm idarecilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Çanakkale'yi geçilmez kılan tüm kahramanlarımızı saygıyla ve minnetle anıyoruz.